Yazılım Eğitimi ile .NET Core yazılım uzmanı olmanız için gerekli her şey Online .NET Kursu seçeneği ile bu eğitimde bulunmaktadır. C# Yazılım Kursu ile temelden ileri seviye tekniklere kadar nasıl yazılım geliştireceğinizi öğrenin.

Yazılım Kursu ile son teknoloji yazılım eğitimleri alarak kariyerinize yön verebilirsiniz.

    • Bu eğitim ile dünyanın en çok kullanılan programlama dillerinden olan C# programlama dilini, yine dünyanın en çok kullanılan istemci tabanlı web yazılım geliştirme aracı frameworklerini ve Microsoft tarafından geliştirilen sunucu temelli web teknolojisi olan ASP.NET Core ve ASP.NET MVC‘nin detaylarını içermektedir.

    • Yine dünyanın en çok kullanılan veri tabanı sistemlerinden olan Microsoft SQL Server programlamayı, C# ve Web Tabanlı ASP.NET Core ve MVC ile geliştirdiğimiz yazılımların saklama ve sorgulanlarını detaylarıyla kapsamaktadır.

    • Kursiyerlerimizin C# ile tam uyumlu Object Oriented Programming (OOP – Nesne Tabanlı Programlama) süreçlerine hakim olarak, proje geliştirme hakkında tüm detayları kavramaları eğitim hedeflerimiz arasındadır.

    • Web programlamada kullanılan .NET Core ve MVC kısmında ise amacımız, Microsoft’un her platformda uygulama geliştirmeye olanak veren açık kaynak kodlu bu teknolojisini öğreterek, katılımcıların güçlü yazılım mimarileri oluşturabilmelerini sağlamaktır. Eğitimlerimizde olmazsa olmazım olan uygulamalı projelerimiz ASP.NET Core ve ASP.NET MVC mimarisi uygulamalı olarak anlatılır.

C#.Net Yazılım Uzmanlığı

C# modern, nesne odaklı ve tür açısından güvenli bir programlama dilidir. C#, geliştiricilerin .NET içinde çalışan çok sayıda güvenli ve güçlü uygulama oluşturmalarına olanak sağlar. C#, C ailesinin köklerine sahiptir ve C, C++, Java ve JavaScript programcıları için hemen tanıdık gelecektir. Bu tur, C# 8 ve önceki sürümlerde dilin önemli bileşenlerine genel bakış sunar. <br>

C# programları, ortak dil çalışma zamanı (CLR) ve bir dizi sınıf kitaplığı olarak adlandırılan bir sanal yürütme sistemi olan .NET üzerinde çalışır. CLR, uluslararası bir standart olan ortak dil altyapısının (CLI) Microsoft tarafından gerçekleştirilen uygulamasıdır. CLI, dillerin ve kitaplıkların sorunsuz şekilde çalıştığı yürütme ve geliştirme ortamları oluşturmanın temelini oluşturur.<br>

Dil birlikte çalışabilirliği, .NET ‘in önemli bir özelliğidir. C# derleyicisi tarafından üretilen IL kodu ortak tür belirtimine (CTS) uygundur. C# ‘ den oluşturulan IL(Ara Dil) kodu, F #, Visual Basic, C++ .NET sürümlerinden oluşturulan kodla etkileşime geçebilir. 20 ‘ den fazla diğer CTS uyumlu dil vardır. Tek bir derleme, farklı .NET dillerinde yazılmış birden çok modül içerebilir. Türler, aynı dilde yazılmış gibi birbirlerine başvurabilir.

Neden C#.Net Core, C# ASP.Net MVC, Ado.Net?

Biz Sizi Arayalım Hangi Eğitime Uygun Olduğunuzu Uzman Eğitim Danışmanlarımızla Birlikte Belirleyelim...